ALKMAAR PROEFT BIER!

HET EVENEMENT

Hét evenement vóór Alkmaarders, dóór Alkmaarders!

Alkmaar Proeft Bier is een benefietavond speciaal voor de lokale kinderen die door financiële beperkingen niet goed mee kunnen in de maatschappij.

 

Door lokale ondernemers is er een heerlijk 6-gangen menu samengesteld, waar - uiteraard - 6 smakelijke bieren bij geserveerd worden! Daarnaast kan je meedoen met een veiling waar je op unieke prijzen kan bieden en zijn er optredens van toffe artiesten! 


HOOFDSPONSOREN


EEN PROEVERIJ VOOR HET GOEDE DOEL

Een benefietavond speciaal voor de lokale kinderen die door financiële beperkingen niet goed mee kunnen in de maatschappij. De opbrengsten van “Alkmaar Proeft Bier” komen volledig ten goede aan Stichting Van Hilten Fonds Alkmaar.

 

Deze tweede editie van “Alkmaar Proeft Bier” richt zich wederom speciaal op ondernemend Alkmaar en liefhebbers van bier die het goede doel een warm hart willen toedragen.

 

Samen iets terug doen voor de maatschappij onder het genot van een proeverij en live entertainment! Bestel je kaarten nu voor 2023!


EEN AVONDVULLEND PROGRAMMA

Kaarten zijn te koop per tafel, halve tafel. Een kost € 750,- voor een halve tafel (5 personen) en  € 1.500,- voor een hele tafel (10 personen).

 

Voor dit bedrag krijg je een all-inclusive verzorgde culinaire avond, met sterren waardige gerechtjes aansluitend met lokaal bier. Er worden in totaal 6 proeverijen geserveerd. We sluiten de avond knallend af met een 90’s /00’s band en DJ set. 

 

*Als bedrijf zijn de kosten volledig aftrekbaar onder het goede doel, dus ideaal als bedrijfsuitje en/of relatie uitje!

TARIEVEN 

____________________________

 

Halve tafel | 5 personen       €750

____________________________

 

Hele tafel | 10 personen    €1.500

 2020 Impressie