HET GOEDE DOEL 2023


Stichting Muziekids bouwt, onderhoudt en exploiteert ruimtes

in ziekenhuizen waar kinderen die in die zorginstelling moeten verblijven

of er op bezoek zijn, muziek kunnen maken en beleven.

Ronde Tafel Alkmaar gaat zich samen met Muziekids vol inzetten om dit in het Noordwest Ziekenhuisgroep te realiseren. De opbrengsten van "Alkmaar Proeft Bier" komen dan ook volledig ten goede aan het opzetten van een muziekstudio in het ziekenhuis van Alkmaar

De Muziekids Studio is het muzikale hart van het ziekenhuis met een positieve uitstraling op
de gehele omgeving. In de Muziekids Studio’s begeleiden ervaren studioleiders en musicerende vrijwilligers op professionele wijze de jeugdige patiënten, om ze zo even de stress van het ziek zijn, de pijn, angst en het gemis van thuis te doen vergeten.


HOOFDSPONSOREN

EEN EXTRA DONATIE VOOR HET GOEDE DOEL

Wilt is als particulier sponsoren? Dan kunt u uw bijdrage direct overmaken op rekeningnummer NL17RABO0152582495 t.n.v. Stichting Dokter van Hiltonfonds onder vermelding van "Sponsoring Muziekids - Alkmaar Proeft Bier".

 

Als bedrijf kunt u sponsoren vanaf € 250,-. Dit kan via het onderstaand formulier of

bel met een van onze ambassadeurs van de Ronde Tafel 6 Alkmaar of Stichting van Hiltonfonds.

 

Alle bijdragen komen volledig ten goede aan de stichting Muziekids en het totaalbedrag zal worden toegevoegd aan de cheque.STEL JE VRAAG AAN ONS.

Heb je een vraag of wil je meewerken aan dit concept? Ook is het mogelijk om kaarten te reserveren voor Alkmaar Proeft Bier! 2021. Stel graag je vraag of reserveer via onderstaand formulier!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.